Nieuwe release IUCLID service
Nieuwe release IUCLID serviceEen nieuwe service release van IUCLID 6 (versie 6.8.0) bevat verbeteringen en fixes die van belang zijn voor SCIP-gebruikers, zoals:

  • Aanpassing van de validatieassistent aan de officiële update van de Kandidatenlijst op 17 januari.
  • Een fix op de gebruikersinterface weergave van de artikelcategorie (geen invloed op de opmaak).
3 redenen om voor Siam software te kiezen
chemical-goods.com
Japanse Plamuurmessenset
Plamuur

Voor System-to-System gebruikers:

De fix in de gebruikersinterface van de artikelcategorie corrigeerde één fout in de hiërarchie die wordt gebruikt om de volledige tekstweergave voor een picklist-item te leveren. De opmaak werd niet beïnvloed. Er werden met andere woorden geen wijzigingen aangebracht aan de zinsdelen ids of de zinsdelen teksten. Misschien moet u nagaan of er een impact is op uw eigen implementatie van het hiërarchische model van de artikelcategorie. We hebben zojuist de nieuwe picklist gepubliceerd met de juiste informatie. De foutieve invoer was “9300000000 – Wapens en munitie; delen en toebehoren daarvan”, en als zodanig verschenen alle nakomelingen ervan op de verkeerde plaats in de IUCLID-gebruikersinterface. Het nieuwe picklistbestand is beschikbaar op: https://echa.europa.eu/scip-format.

 

Nieuwe formaatcontroles:
  1. Verificatie dat de versie van de wetgeving uit manifest.xml bestanden overeenkomt met de versie van de documentdefinitie uit de .i6d bestanden die zijn opgenomen in het dossier i6z bestand.
  2. Verificatie dat de versie van de documentdefinitie hetzelfde is in alle .i6d bestanden die in het dossier i6z bestand zijn opgenomen. Merk op dat het niet voldoende is om alleen het versienummer te verhogen. Alle documenten moeten voldoen aan de corresponderende formaatversie. Documenten die vaak in een andere versie zijn geformatteerd, zijn bijvoorbeeld referentiestoffen en bestanden met juridische entiteiten.
  3. Controleer of alle bestaande bijlagen worden gedeclareerd in het manifest.xml-bestand en of de gedeclareerde MD5-controlesommen dezelfde zijn als de werkelijke bijlagen. Zorg ervoor dat uw bijlagen in overeenstemming zijn met de aanbevelingen die zijn gepubliceerd in de IUCLID developer guide.

 

Controle en ondersteuning

Als een ingediend dossier de bovenstaande controles niet doorstaat, zal de indiening mislukken. Om na te gaan of uw dossier aan de nieuwe controles voldoet, kunt u het importeren in de laatste versie van IUCLID 6 en de logbestanden controleren in geval van een fout. Indien u verdere ondersteuning nodig heeft, kunt u contact opnemen met de ECHA Helpdesk.

 


Beschikbaarheid nieuwe versie

U kunt de volledige releaseopmerkingen raadplegen en de nieuwe versie van IUCLID downloaden op de IUCLID-website. Installaties voor gebruikers van ECHA Cloud-diensten worden automatisch geüpgraded in de week van de release.

Foto: Alexas Foto’s via Pixabay

Bron: ECHA
Lees ook: 17 juli deadline REACH-registratienummers NONS-meldingen

Voorbehoud
Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, in sommige gevallen uit verschillende informatiebronnen. (Interpretatie)fouten zijn niet uitgesloten. Er kan dus geen enkele wettelijke verplichting aan deze tekst worden ontleent. Iedereen die met dit onderwerp te maken krijgt, heeft zelf de verantwoordelijkheid om zich in de materie te verdiepen!