Volgende IUCLID-release uitgesteld tot 22 mei

Volgende IUCLID-release uitgesteld tot 22 mei
Volgende IUCLID-release uitgesteld tot 22 meiDe volgende IUCLID-release bevat formaatwijzigingen en aanvullende verbeteringen. Oorspronkelijk was de releasedatum gepland voor 24 april. De nieuwe releasedatum is 22 mei.

 
Het IUCLID-team werkt momenteel aan de volgende IUCLID-release. In de afgelopen maanden zijn de formaatwijzigingen en de bijbehorende migratie doorgevoerd, samen met aanvullende verbeteringen aan de IUCLID-software. Om echter de afgesproken scope voor deze release te kunnen leveren en voldoende tijd te laten voor testen, is de releasedatum verschoven naar 22 mei.

3 redenen om voor Siam software te kiezen
Testvrijwilligers toekomstige release

Vrijwilligers die de toekomstige release testen, kunnen de nieuwste testversie downloaden en de testgerelateerde instructies volgen via de onderstaande link.

 

Meer informatie

Bron: IUCLID
Lees ook: ECHA werkt aanbevelingen bij om REACH-registraties te verbeteren

 

Voorbehoud
Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, in sommige gevallen uit verschillende informatiebronnen. (Interpretatie)fouten zijn niet uitgesloten. Er kan dus geen enkele wettelijke verplichting aan deze tekst worden ontleent. Iedereen die met dit onderwerp te maken krijgt, heeft zelf de verantwoordelijkheid om zich in de materie te verdiepen!