Webinar voor gifcentra: de eerste nalevingsdatum nadert

Webinar voor gifcentra: de eerste nalevingsdatum nadertTijdens dit webinar staan ​​staan de Poison Centres experts klaar om regelgevende vragen te beantwoorden en om u te ondersteunen bij eventuele problemen bij het voorbereiden of indienen van uw meldingen.

Dit webinar geeft u de laatste informatie en updates, helpt u bij het oplossen van veelvoorkomende IT-problemen en biedt het ondersteuningsmateriaal dat u nodig hebt voor de aanstaande nalevingsdatum.

 

Voorkomen van fouten

We behandelen nieuwe IT-toolfuncties die het gevolg zijn van wijzigingen in bijlage VIII, en leggen uit hoe veelgemaakte fouten bij het samenstellen van dossiers kunnen worden voorkomen. Onze experts staan ​​klaar om regelgevende vragen te beantwoorden en om u te ondersteunen bij eventuele problemen bij het voorbereiden of indienen van uw melding.

 

Datum en tijd

Het webinar wordt op 4 november om 11.00 uur Helsinki-tijd (EET, GMT +2) op de homepage van ECHA gepubliceerd, samen met instructies voor deelname aan een live vraag- en antwoordsessie waar we uw vragen zullen beantwoorden tot 13.00 uur Helsinki-tijd.

Er is geen registratie vereist.

Bron: Poison Centres
Lees ook:  Upgrade nu voor recente versie system-to-system meldingen

Voorbehoud
Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, in sommige gevallen uit verschillende informatiebronnen. (Interpretatie)fouten zijn niet uitgesloten. Er kan dus geen enkele wettelijke verplichting aan deze tekst worden ontleent. Iedereen die met dit onderwerp te maken krijgt, heeft zelf de verantwoordelijkheid om zich in de materie te verdiepen!