Bent u klaar om uw meldingsdossiers in te dienen bij gifcentra?

Bent u klaar om uw meldingsdossiers in te dienen bij gifcentra?Klaar of niet, het komt er aan!Bij veel bedrijven in de chemische industrie was er een zucht van verlichting toen de initiële deadline voor meldingen van gifcentra (PCN’s) werd teruggedrongen, maar de tijd is doorgelopen en de deadline doemt weer op. Bent u klaar om uw dossiers in te dienen? Heeft u al uw informatie verzameld? Heeft u het laatste nieuws bijgehouden?

Sphera heeft gewerkt om de gegevensvereisten te begrijpen en ondervond ook enkele van de uitdagingen die samenhangen met de indiening van de dossiers. In deze uitzending delen ze hun ervaringen en perspectieven.

 

Onderwerpen

In dit door Chemical Watch en Sphera georganiseerde webinar zullen we:

  • u de informatie geven die u nodig heeft om uw bedrijf voor te bereiden om dossiers met succes in te vullen en in te dienen;
  • de wijzigingen in bijlage VIII bespreken; en
  • kijk naar enkele van de onopgeloste problemen die zijn geïdentificeerd in Echa’s onderzoek naar de bruikbaarheid van het gifcentrum.

 

Spreker

Carrie Decatur, regelgevende contentmanager, Sphera Solutions

 

Contact

Als u het webinar niet kunt bijwonen, kunt u zich nog steeds registreren en een link naar de dia’s en opname ontvangen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met op met Chemical Watch.

Ga naar de website van Chemical Watch om u aan te melden.​
Lees ook: 29 april 2020: Webinar Chemical Watch