Een nieuwe manier om meldingen aan antigifcentrum voor te bereiden

 

Een nieuwe manier om meldingen aan antigifcentrum voor te bereiden

 

Een nieuwe manier om meldingen aan antigifcentrum voor te bereiden – Na de nieuwe release van IUCLID hebben gebruikers die hun antigifcentrummeldingen (PCN’s) voorbereiden in de datasetmodus, nu een aangepaste weergave waarmee ze alleen die velden kunnen zien die voor hen relevant zijn.

 


Alleen relevante informatie zichtbaar

Wanneer gebruikers nu de dataset-modus kiezen om hun meldingen voor te bereiden, zullen ze geen van de IUCLID-velden zien die alleen relevant zijn voor andere wetgevingsstukken. Zo zou informatie over de rol in de supply chain niet langer zichtbaar zijn voor PCN-gebruikers, omdat deze voor hen niet relevant zou zijn.

 

Bouwstenen en kennisgevingen bijwerken

De dataset-modus gebruikt datasets van stof en mengsel-in-mengsel als bouwstenen om een ​​dossier te creëren voor een mengsel dat aan de lidstaten moet worden gemeld.
Bovendien kunnen gebruikers van het ECHA-indieningsportaal nu hun kennisgevingen bijwerken om het marktgebied uit te breiden, in plaats van een afzonderlijke kennisgeving voor aanvullende lidstaten te moeten indienen. Ze kunnen ook gerelateerde inzendingen bijhouden in een nieuwe ‘geschiedenisgrafiek’ functie in hun inzendingsrapporten.

 

ECHA’s Safer Chemicals-conferentie

Kom meer te weten over de veranderingen tijdens een online tutorial op ECHA’s Safer Chemicals-conferentie op 2 juni 2020. Registratie is niet nodig. We zullen dit evenement ook gebruiken als een gelegenheid om uw feedback te verzamelen en verbeteringen op te nemen voor de volgende IUCLID-releases.

Bron: Poison Centres
Lees ook:  Bent u klaar om uw meldingsdossiers in te dienen bij gifcentra?

Voorbehoud
Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, in sommige gevallen uit verschillende informatiebronnen. (Interpretatie)fouten zijn niet uitgesloten. Er kan dus geen enkele wettelijke verplichting aan deze tekst worden ontleent. Iedereen die met dit onderwerp te maken krijgt, heeft zelf de verantwoordelijkheid om zich in de materie te verdiepen!